Paula Lupu, trainerul care te va invata tainele meseriei de lash artist

curs genePaula Lupu este un tânăr tehnician extensii gene și un lash trainer care te va învața să practici cu succes această meserie productivă și frumoasă, plină de satisfacții personale, profesionale și materiale.

Paula Lupu a început această carieră în urmă cu câțiva ani și a reușit să facă repede trecerea de la începător la expert în domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir. Acesteia i-au trecut prin mâini mii de cliente care și-au recăpătat încrederea în propria frumusețe după ce au văzut rezultatele realizate de trainerul Paula Lupu.
Tânara participă constant la evenimente unde interacționeză cu experți din toată lumea. Mai mult, ori de câte ori are ocazia Paula se înscrie la competiții importante din acest domeniu frumos. Ea a reușit să se întoarcă cu o mulțime de premii importante precum, Locul 1 – volum 2D – categoria ELITE (TRAINER), Locul 1 – volum 2D curbura L – categoria ELITE (TRAINER), Locul 1 – volum 3D – categoria ELITE (TRAINER), Locul 3 – 1D – categoria ELITE (TRAINER), Locul 2 – volum 2D – categoria MASTER, Locul 1 – 1D – categoria JUNIOR.
Aceste premii câștigate reprezintă încununarea tuturor eforturilor pe care această tânăra le-a făcut pentru a fi cea mai bună în domeniul său. Acum aceasta a pus bazele unui curs online extensii gene care își propune să ajute femeile din România să învețe meseria de tehnician extensii gene chiar de la ele de acasă.
Înscrie-te acum la acest curs online extensii gene fir cu fir și învață secretele meseriei de lash artist de la cel mai bun!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.