Micropigmentare sprâncene – pași parcurși în salonul esteticianului

Este esențial să știi ce se întâmplă în cabinetul esteticianului înainte de a apela la procedura de micropigmentare sprâncene? Da, este perfect normal! La fel și în cazul microblading sprâncene și tatuaje sprâncene. Ție nu ți se pare normal ca să știi dinainte pașii pe care, în mare, esteticianul tău urmează să-i parcurgă pentru a ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești atât de mult?

Ei bine, este bine ca de fiecare dată să pleci cu informația de acasă. Tocmai de asta o ai la dispoziție, pentru a te informa, atât cât poți și îți permite timpul, asupra a ceea ce înseamnă micropigmetare sprâncene și ce se întâmplă în cabinet odată cu procesul de micropigmentare.

Informațiile puse la dispoziție de către medicii specialiști și esteticieni sunt destul de puține și generale. Astfel, vei avea posibilitatea de a-ți face o idee despre ceea ce urmează să se întâmple, însă esența întregii metode de micropigmentare o vei simți pe propria piele. La fel se procedează și în cazul microblading sau tatuaje sprâncene.

Revenind, însă, al subiectul nostru și anume micropigmentare, este de reținut faptul că procedura la care tocmai urmează să fii supusă va dura în jur de două ore. În același timp, nu uita că micropigmentare sprâncene înseamnă două ședințe succesive de micropigmentare.

În prima etapă, așadar, va urma să fii informată cu privire la acul pentru pigmentare, metodele de sterilizare și aparatura pe care medicul estetician urmează să o folosească. Ba mai mult, aceasta este etapa în care îi poți spune medicului tău estetician forma sprâncenelor pe care o dorești. În cazul în care forma aleasă de tine nu te avantajează, esteticianul îți va recomanda o alta, care să îți pună esteticul în evidență.

Rolul micropigmentării nu este doar de a te scăpa de unele griji, ci și de a te ajuta din punct de vedere estetic. Pentru că esteticul este primul care atrage privirea.

Mai mult decât atât, cu ajutorul medicului estetician vei stabili forma sprâncenelor, care urmează a fi desenată, astfel încât ambele sprâncene să fie simetrice. Ședința aceasta, de altfel, se soldează și cu alegerea culorii potrivite pentru sprâncenele tale. Aceasta trebuie să fie cât mai naturală.

Sprâncenele prin micropigmentare nu trebuie să iasă exagerat de tare în evidență, ci dimpotrivă, ele trebuie să pară și să fie, de fapt, cât mai naturale. Atenția trebuie să o atragi prin bun gust și naturalețe, nu prin exagerare.

Micopigmentare sprâncene – modaliattea prin care sprâncenele tale pot deveni perfecte!

Tags: , ,

Comments are closed.